Home Hipertensiune arterială în psihologia clinică


Hipertensiune arterială în psihologia clinică


Cabinetul individual de psihologie CĂLIN Alexandru vă poate oferi servicii psihologice ce acoperă următoarele domenii de competenţă profesională: psihologie clinică, psihoterapie, hipnoză clinică, psihologia muncii şi organizaţională, psihologia transporturilor şi psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale.



hipertensiune arterială și transpirație excesivă



Sunt psiholog clinician și lucrez la Clinica ProVita din Cluj-Napoca. În prezent sunt plecată la studii de specialitate în Marea Britanie. Specializarea mea este psihologia clinică aplicată în obstetrică-ginecologie. Lucrez cu femei însărcinate și mame cu copii mici (primele 1.000 de zile) sau preșcolari.

Some more links:
-> întârziere în hipertensiune 2 grade
Terapia cognitivă a fost adesea utilă în combinaţie cu tratamentul medicamentos, în tratamentul tulburării bipolare şi al schizofreniei. De asemenea, acest tip de terapie s-a dovedit a fi utilă într-o largă varietate de tulburări medicale cronice, precum dureri lombare, colită, hipertensiune arterială şi sindromul de oboseală.
-> hipertensiune arterială care este
Marius Vărvăroi, Licențiat în psihologie, Psihoterapie – Hipnoză clinică și terapie ericksoniană Bucuresti, MedicinaSportiva.Ro portal de medicina sportiva din Romania, medicina sportiva, traumatologie, recuperare sportiva, nutritie sportiva, sport, sports medicine, MedicinaSportiva.Ro.
-> hipertensiune arterială secundară icb
biochimice, electromagnetice şi microscopice pe care le-am observat la pacienţii mei care au adoptat metode de autoreglare. Din punct de vedere clinic, numeroşi pacienţi îşi pot controla astmul şi artrita, reduce tensiunea arterială în hipertensiune şi să normalizeze glanda tiroidă hiper- sau hipo-activă în mod repetat.
-> tratamentul hipertensiunii arteriale, vene varicoase, articulații în revistă china
FLORIN TUDOSE FUNDAMENTE ÎN PSIHOLOGIA MEDICALĂ Psihologie clinică şi medicală în practica psihologului EdiŃia a III-a. A. Gheorghe.
-> medicamente din plante pentru hipertensiune arterială
Medicul neurochirurg Dorin Bica, de la Clinica Provita, se implică în programul național multidisciplinar „AVC 360° - Călătoria Pacientului” și va participa la conferința de la Constanța, pe 22 martie, la hotel Ibis, cu o Stiri medicale ROmedic - noutati din viata medicala.




Hipertensiune arterială în psihologia clinică:

Rating: 650 / 819

Overall: 642 Rates